Nieuw jaar – nieuw blogroutine

Allereerst: een heel enthousiasmerend, leerzaam, leerrijk en  inspirerend 2017 gewenst. Dat al je dromen uit mogen komen in dit nieuwe jaar.

Er zijn al weer 365 dagen voorbij  sinds het officiële starten met mijn eigen website.  In de zomervakantie  ben ik rustig aan begonnen met het posten van meerdere berichten en  vanaf de herfstvakantie ben ik op zoek gegaan naar een blogroutine.

Mijn goede voornemen voor 2017 (m.b.t. mijn website)  is om  iedere week drie post de lucht in te sturen:

Maandag – Energizer van de week
In  deze blog kun je lezen dat ik Energizers  een positief effect vind hebben op mijn onderwijs.  Inmiddels heb ik al heel wat Energizers verzameld in mijn trommeltje.  Ik ga vanaf nu dan ook nog maar één nieuwe Energizer toevoegen aan de Energizers waar ik al mee werk.

Woensdag – Tips en ideeën uit de praktijk
Ik ben deze website gestart om informatie te delen met anderen en dit wil ik dan ook zeker voort zetten. Ik ga iedere week een tip , lesidee of  ervaring beschrijven.

Vrijdag –  Review van de week
Ik vind dat je als leerkracht nooit uitgeleerd bent en dat je ook altijd op zoek kunt gaan naar nieuwe  inzichten of leuke  (voor)leesboeken.   Op vrijdag  zal ik dan ook een studieboek of een voorleesboek reviewen.

Ik hoop je hier  regelmatig terug te zien en tips en ideeën  zijn altijd welkom!

groeten Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.