Uittip: Het onderwijsmuseum

In de kerstvakantie mogen mijn dochters altijd beide een uitje uitkiezen. Mijn oudste dochter koos vanwege het regenachtige weer voor het onderwijsmuseum. Dit vond ik, als leerkracht, erg leuk. Vooral omdat ik tot mijn schaamte moest bekennen er nog nooit geweest te zijn.

Uittip: Het onderwijsmuseum

Het onderwijsmuseum heeft een collectie van meer dan 390 000 voorwerpen, volgens het museum de grootste onderwijscollectie ter wereld. Het museum is dan ook een tentoonstelling met heel veel verschillende voorwerpen en materialen.

Ik heb dit blog geschreven voor jufmaike.nl. Hier kun je dan ook het hele blog lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.