Vakantie

Een korte terugblik op dit schooljaar en informatie over nieuwe berichten gedurende de zomervakantie…….

In regio midden begint vandaag de zomervakantie. Een aantal weken waarin leerkrachten en leerlingen even mogen ontspannen en opladen voor het nieuwe schooljaar.  Voor mij is het een bijzonder schooljaar geweest, waarin ik 24 schoolweken lang heb gewerkt en daarna een lange periode zwangerschaps- en bevallingsverlof heb mogen hebben. In mijn verlof periode heb ik hard gewerkt aan de website en is het aantal bezoekers van de site gegroeid. Dank voor jullie bezoek en ik hoop dat jullie het nieuwe schooljaar opnieuw juf-judith.nl weten te vinden.

Na de zomervakantie mag ik weer aan het werk als leerkracht in groep 6 en intern begeleider. Hier heb ik heel veel zin in en ik zal vol met nieuwe ideeën weer terugkeren op mijn school.

Tijdens de zomervakantie zal juf-judith.nl vijf weken lang een zomerstop houden waarin er geen nieuwe berichten online komen. In de laatste week van de zomervakantie van regio midden zullen er weer nieuwe berichten worden geplaatst.

Ik wens jullie allen een fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.