Een fijne, persoonlijke thuiswerkplek

Thuiswerken, iets dat we veel hebben gedaan en nog steeds doen.  Ik vind het fijn dat mijn werkplek dan ook rust uitstraalt en bij mij past. Daarom koos ik voor een mooie Hexagon fotocollage. Niet alleen leuk voor je thuiswerkplek, maar ook als cadeau….

Een fijne, persoonlijke thuiswerkplek

Thuiswerken

Thuiswerken is iets dat ik al een beetje gewend ben. Dit schooljaar heb ik een tijdelijke uitbreiding van mijn benoeming en werk ik in plaats van 0,7 wtf 0,9 wtf. Deze uitbreiding is in goed overleg met mijn directeur, en ik mag deze tijd thuiswerken. Erg fijn, want dan kan ik tussendoor een was draaien en mijn jongste boef thuis spelen. Ik heb echter wel gemerkt dat het belangrijk is om een goede thuiswerkplek te hebben. Zo kocht ik van de bonus voor de dag van de leerkracht een tweede scherm en een laptopstandaard, zodat ik met een dubbele monitor kan werken (erg fijn met alle dossiers).

Motiverende werkomgeving

Belangrijk bij een thuiswerkplek vind ik echter ook een rustige, motiverende omgeving. Zo heb ik boven mijn  ruime bureau twee magneetborden waarop allerlei inspirerende quotes, inspirerende foto’s en de leerkrachtscheurkalender heb hangen.  Vooral foto’s vind ik enorm motiverend, en ik besloot dan ook  om een aantal mooie eigen foto’s waarbij ik me tot rust voel komen te bestellen als mooie wanddecoratie voor mijn thuiswerkplek.

Wanddecoratie

Er is veel keuze voor wanddecoraties. Zo kun je kiezen voor fotobehang, zoals fotobehang paarden. Ik wilde  echter graag mijn eigen foto’s gebruiken. Je kunt hierbij kiezen voor heel veel verschillende dingen, zoals foto’s op steigerhout, foto’s op aluminium, wandcirkels en hexagon. Ik koos voor hexagon, omdat ik deze 6 kanten rust uit vind stralen. Daarnaast kun je deze  collage ook blijven uitbreiden, naar eigen wens en smaak.

Mijn ervaring

Het bestellen van de foto’s ging heel eenvoudig en wijst zich eigenlijk vanzelf. Daarna was het wachten tot de hexagon zou worden geleverd.  Het product werd geleverd in een doosje wat eigenlijk wat te groot was, waardoor de foto’s behoorlijk hadden geschoven in de doos, het was jammer dat er geen opvulmateriaal in de doos was gestopt.

Gelukkig waren de foto’s echter helemaal heel. Met behulp van de bijgeleverde posterstrips kon ik de hexagon daarna ophangen op mijn wand.

De foto’s zijn mooi geworden en ik ben dan ook enthousiast over deze mooie wanddecoratie.

Wil jij ook nieuwe wanddecoratie bestellen voor je thuiswerkplek, als cadeau of omdat je woonkamer wel een make-over kan gebruiken? Ik mag je een kortingscode van 50% geven voor alle muchopix (hexagon, circle & square) namelijk MP50% die je kunt inwisselen op deze website.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.