Ode aan de raamstift

Een product dat ik nu ruim een jaar erg graag gebruik is de raamstift. Tijd voor een ode aan dit fijne gebruiksvoorwerp.
Raamstift?

Een raamstift is eigenlijk een krijtstift of krijtmarker. Met deze stift kun je een tekening of tekst schrijven op een schoolbord of een raam. De tekeningen die je met deze stift maakt, blijven afhankelijk van de stift die je gebruikt, een hele poos op je raam zitten. Je kunt de tekening of tekst echter ook gemakkelijk van je raam afhalen met water en een spons. Vaak doe ik dit wanneer ik toch mijn ramen al wil schoonmaken. Ik haal dan eerst de tekening eraf en lap daarna mijn ramen, dan kan ik daarna weer een nieuwe tekening maken….

Dit blog schreef ik op jufmaike.nl. Het hele blog kun je hier lezen.

Bezoek ook eens mijn pinterest pagina met allemaal raamtekeningideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.